If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
10те кг лесно ще прежаля, обаче мнооого исках да карам с единична шайба да олекне вала
Абе можи да се измисли ламаринена шайба, с втори канал за хидравликата. Аз между другото карам моя кашон с чугунена, с идеята някой хубав ден да сложа хидравлика, въпреки, че на старото купе за да се сложи, трябва да се реже и заварява ламарината около рейката, там където влиза пръта в купето. Даже и стойката за помпата си седи на блока.
Гумите са Toyo R1R в размер 195/50/15 с treadwear 140. Окачването отпред е Кони, отзад са обикновени амортисьори от Фиат Типо преправяни за 33. Клипчета има, ама не са качвани още.
---------- Post added at 18:28 ---------- Previous post was at 18:28 ----------
Ти имаш ли записано време на новата конфигурация на Калояново ?
Гумите са Toyo T1R в размер 195/50/15 с treadwear 140. Окачването отпред е Кони, отзад са обикновени амортисьори от Фиат Типо преправяни за 33. Клипчета има, ама не са качвани още.
---------- Post added at 18:28 ---------- Previous post was at 18:28 ----------
Ти имаш ли записано време на новата конфигурация на Калояново ?
Имам ама беше още от опознавателните обиколки които правих и са далече от състезателно темпо така да се каже, дори и жената возих! 1.22 ми беше времето за 3-4 обиколки които извъртях, но на правите и старите завой не съм напъвал, идеята беше на втората сесия сам да карам, но бензиновата помпа се предаде и докато отида до пловдив да взема нова и се върна свърши карането! Сега Юни ако има време ще отида да покарам, ако ли не за Италфеста ще напъвам!
Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Имам ама беше още от опознавателните обиколки които правих и са далече от състезателно темпо така да се каже, дори и жената возих! 1.22 ми беше времето за 3-4 обиколки които извъртях, но на правите и старите завой не съм напъвал, идеята беше на втората сесия сам да карам, но бензиновата помпа се предаде и докато отида до пловдив да взема нова и се върна свърши карането! Сега Юни ако има време ще отида да покарам, ако ли не за Италфеста ще напъвам!
На Италфеста е умряла работа. Има няма по 2 сесии се събират макс, и то само ако феста е на Калояново, ма като чувам настроенията, няма да бъде тая година феста там.
По-скоро е варант да се следи календаран а пистата, има свободни карания, уговаряме се, отиваме и караме на воля. Това за мен е приемлив вариант.
На Италфеста е умряла работа. Има няма по 2 сесии се събират макс, и то само ако феста е на Калояново, ма като чувам настроенията, няма да бъде тая година феста там.
По-скоро е варант да се следи календаран а пистата, има свободни карания, уговаряме се, отиваме и караме на воля. Това за мен е приемлив вариант.
Най-добре би било, поне ще може да се накараме както си трябва! Италфеста го споменах като алтернатива в случая, но да не разводняваме тук темата на Kris! Ако може да пуснем една нова тема за събиране на коли от нашия раздел на Калояново би било добре, ако изобщо е възможно това!
Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Comment